Scroll to top

Formular de înregistrare Hacking Health

Te invităm alături de noi să generăm idei inovatoare și soluții software, aplicații și platforme cu impact asupra îmbunătățirii stării de sănătate a românilor, precum și cu un efect pozitiv sistemic.

Pe parcursul celor două zile, 28-29 octombrie 2017, vei avea oportunitatea să te întâlnești, la București, cu participanți din principalele orașe cu tradiție tech din țară, care împărtășesc aceeași pasiune. Împreună veți colabora pentru a crea platforme digitale și educative care să faciliteze accesul la servicii medicale, tratamente și soluții inovatoare.

La finalul Hacking Health Hackathon, participanții vor fi invitați să prezinte prototipurile construite sau concepute să răspundă unor nevoi specifice ale sistemului de sănătate din țara noastră. Vor fi alese trei echipe câștigătoare care vor primi fiecare câte 5.000 de dolari fonduri pre-seed pentru a-și dezvolta soluțiile și aplicațiile inovatoare pe parcursul următoarelor luni.

Profesioniști recunoscuți din companii prestigioase de software, din domeniul sănătății și antreprenori vor juriza și mentora în etapa inițială a hackathonului, precum și pe parcursul dezvoltării proiectelor.

Selecția participanților se va face în baza a 3 criterii: calificări profesionale și aptitudini tehnice, ideea de proiect transmisă odată cu aplicația, și interesul pentru domeniul e-health și/sau al sănătății.

Pentru a te înscrie în competiție, completează cu atenție formularul de mai jos. Vom reveni cu noutăți până în data de 15 octombrie!

Perioada de înscriere a luat sfârșit. Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm alături de noi pentru următoarele hackathoane organizate de Smart Everything Everywhere! Pentru orice detalii, vă stăm la dispoziție via e-mail la hacking.health (at) see40.org